Despre dezvoltator

Point Development

Scopul nostru este să oferim oamenilor locuințe pentru o viață

Ajutăm clienții să ia cea mai bună decizie atât din punct de vedere al viitorului lor, cât și din punct de vedere financiar.

Ne implicăm activ în creșterea nivelului de trai al locatarilor din proiectele noastre, oferindu-le avantaje și facilități, ce le soluționează o bună parte din problemele cotidiene.

Strategie

Întotdeauna avem un plan pe termen lung când vine vorba de proiectele noastre, încercând să construim adevărate comunități.

Idei

Cu fiecare nou proiect pe care-l dezvoltăm, venim cu ceva inovativ, fie din punct de vedere al finisajelor sau al avantajelor din proiect.

Experiență

Punem la dispoziție clienților noștri, experiența specialiștilor care lucrează la viitoarea lor locuință, pentru a-i ajuta în luarea anumitor decizii.

Suport rapid

Încercăm să răspundem cât se poate de rapid, când vine vorba de anumite întrebări sau nevoi ale clienților noștri.

Inovăm în timp ce construim un oraș mai bun.

Constant încercăm să oferim cea mai bună experiență de a trăi. Azi, mai bine ca ieri. Mâine, mai bine ca azi. Toate acestea construind clădiri ce au un impact mic asupra mediului și îmbunătățindu-le pe zi ce trece.

Lucruri de care suntem mândri

0
Clădiri finalizate și vândute
0
Clădiri în construcție
0
Vile finalizate
0 +
Clienți mulțumiți
0
Ani de experiență

City Point

Apartamente de lux Aviației

„Iți propunem să experimentezi mixul ideal între armonie și dinamism, un echilibru la care visezi de când te știi.”

Proiectul City Point Aviației a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi și nevoi autohtone, folosind exclusiv materiale superioare atât pentru construcție, cât și pentru finisaje. Compartimentările au fost gândite pentru cea mai bună eficiență a spațiului util, cu un confort sporit indiferent de destinația finală a apartamentelor.

New Point 2

Apartamente de lux Pipera

„Ansamblul New Point se extinde după ce am încheiat recent cu succes prima fază a complexului, proiect ce adună la un loc 408 apartamente.”

Obiectivul nostru este de a transforma New Point în ansamblul care oferă mereu MAI MULT, de la spațiul generos al apartamentelor la avantajele din complex de care pot profita toți locatarii. Toate astea fiind completate de finisajele premium și multe alte noi facilități.

Proiecte vândute

New Point Villas

Vile în Pipera

sold out

Green Point

Apartamente Basarabia

sold out

New Point 1

Apartamente finalizate Pipera

sold out